Akıllı Telefonlar için 3D Yazıcı: OLO!

Akıllı Telefonlar için 3D Yazıcı: OLO!

OLO nasıl çalışıyor?

İster bilgisayardan, ister telefondan bir 3D model beğendiğinizde, ya da gerekli uygulamalar ile kendi modelinizi yaptığınızda, onu telefon uygulamasına gönderiyorsunuz. Telefonun üzerine OLO’nun yazdırma film şeridi koyuluyor. Sonra da yazdır butonuna basılıp, ürünün kendisi yerleştiriliyor. İçine koyulan OLO özel sıvısı, 3D yazıcı sayesinde iştediğiniz şekile giriyor.

İçine dökülen OLO’nun özel reçinesi iki farklı şekilde geliyor. Biri sert obje yapmak için, ikincisi de esnek obje yapmak için. Böylece ürünün içine dökülen özel reçine sıvısı, istediğiniz 3D şekile dönüşüyor. 1 cm katman atılması yaklaşık 46 dakika sürüyor.

Bir şişe 3D reçinesi 15 dolar olduğundan, ürünün ölçülü kullanımını önemi ortaya çıkıyor. Yazdırmak istediğiniz ürünün ne kadar sıvıya ihtiyaç duyacağını görebildiğinizden, fazla harcama yapmıyorsunuz. Devrim niteliğindeki OLO, boyutlarıyla uygun her 3D objeyi, her an her yerde yazdırabileceğinden, birçok Teknoloji devi tarafından yılın icatlarından biri olarak görülüyor. 4 adet kalem pil kullanan ürün, telefon sadece uçak modundayken çalışıyor.

http://shiftdelete.net/akilli-telefonlar-icin-3d-yazici-olo-69952

Size daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Çerez Politikası Metnini inceleyebilirsiniz.