• Anasayfa
  • Haberler
  • adidas ve Carbon, Kısmen 3D Baskılı AlphaEDGE 4D LTD Ayakkabılarını Açıkladı

adidas ve Carbon, Kısmen 3D Baskılı AlphaEDGE 4D LTD Ayakkabılarını Açıkladı

adidas ve Carbon, Kısmen 3D Baskılı AlphaEDGE 4D LTD Ayakkabılarını Açıkladı

Bugün adidas, Carbon teknolojisi ile üretilen en son çalışan ayakkabısı olan AlphaEDGE 4D LTD'nin piyasaya sürülmesini duyurdu. Bu sınırlı yüksek performanslı ayakkabı, streetwear ve performans arasında atletik veri odaklı tasarım ve DLS 3D baskı ile gerçekleştirilen bir evliliktir.

"CARBON ve firmanın Digital Light Synthesis teknolojisi ile birlikte adidas, her 4D ayakkabının orta tabanını, ışık ve oksijenden öncü sonuçlar elde etmek için kullanıyor. Bu devrim niteliğindeki tekniği kullanarak adidas, üstün kontrollü enerji geri dönüşümü sağlamak üzere özel olarak ayarlanmış olan orta katmanlar oluşturabilir. Adidas, bu yenilikçi süreç, üretimin geleceğini işaret ediyor ve adidas ayakkabılarının bir noktada her bir sporcunun ayağının bireysel gereksinimlerine göre üretilebileceğini söylüyor. "

AlphaEDGE 4D LTD, 17 Şubat'ta Los Angeles'ta gelecek olan bu cumartesi günü piyasaya çıkacak ve çekirdek siyah, kül yeşil, aero ve gri renklerde satışa sunulacak. LA bölgesindeki ilgilenen tüketicilerin ayakkabılara adil ve güvenli bir şekilde erişebilmelerini sağlamak için AlphaEDGE 4D LTD, ilk olarak adidas App ile 300 $ karşılığında rezerve etme imkanı bulacaktır .

Bugün başlayıp 15 Şubat'a kadar PT öğle saatlerinde Los Angeles'da çalışan koşu ayakkabı meraklıları, uygulama yoluyla önceden bir çift ayakkabı ayırmak için kayıt olabilirsiniz.

https://3dprint.com/203543/adidas-carbon-alphaedge-4d-ltd/

Size daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Çerez Politikası Metnini inceleyebilirsiniz.